

## James Lyng High School Schedule 2024-2025

8:40am – 10:00am	Period 1 (80 minutes)
10:00am – 10:10am	<b>Recess</b> (10 minutes)
10:10am – 11:30am	<b>Period 2</b> (80 minutes)
11:30am – 12:20pm	<b>Lunch</b> (50 minutes)
12:20pm – 1:40pm	<b>Period 3</b> (80 minutes)
1:40pm – 1:50pm	<b>Recess</b> (10 minutes)
1:50pm – 3:10pm	<b>Period 4</b> (80 minutes)

## Wednesday Mini-Day:

8:40-9:35	Period 1
9:40-10:35	Period 2
10:35-10:45	Recess
10:45-11:40	Period 3
11:45-12:40	Period 4